ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ friends Club

  Το  friends Club  έχει δημιουργήσει και αναπτύξει δίκτυο για την διανομή & πώληση της κάρτας προνομίων all about  card.
  • Η  all about  card είναι η κάρτα συνδρομητή,του προνομιούχου μέλους  του  friends Club και εξασφαλίζει στους κατόχους της, σύμφωνα με τους όρους και συμφωνίες σχετικών συμβάσεων, ειδικές παροχές, προνόμια και εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις στο χώρο του εμπορίου, της γαστρονομίας, των θεαμάτων, της εστίασης, της διασκέδασης, της πώλησης προϊόντων, παροχής υπηρεσιών, του τουρισμού κλπ. 
  • Η συνεργαζόμενη επιχείρηση έχει σκοπό την προβολή και διαφήμισή της και επιθυμεί τη συμμετοχή της στο δίκτυο με την ιδιότητα της συμβεβλημένης επιχείρησης που παρέχει ειδικές παροχές, προνόμια και εκπτώσεις στους κατόχους της  all about  card  από την ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας έως τις 28/2/2016
  • Το  friends Club αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταχωρήσει την Συνεργαζόμενη Επιχείρηση, στην υπό κατασκευή ιστοσελίδαhttp://friendsclubcorinthian.blogspot.gr και ειδικότερα να την συμπεριλάβει στην κατηγορία που αντιστοιχεί στη δραστηριότητά της. Στην καταχώρηση θα περιλαμβάνονται τα στοιχεία της Συνεργαζόμενης Επιχείρησης (επωνυμία, σήμα, διακριτικός τίτλος, διεύθυνση, τηλεφ. αριθμός, φαξ, e-mail, site) και θα προβάλλονται όλες οι προσφορές, παροχές και εκπτώσεις της επιχείρησης προς τα μέλη – κατόχους της all about  card. 
  • Η Συνεργαζόμενη Επιχείρηση έχει τη δυνατότητα αλλαγής ανά μήνα - μετά από προηγούμενη έγγραφη ενημέρωση με e-mail - των προσφορών και εκπτώσεων της στα προϊόντα ή υπηρεσίες της που απευθύνονται αποκλειστικά για τα μέλη του  friends Club
  • Το  friends Club οφείλει να τοποθετήσει ειδικό αυτοκόλλητο (Σήμα Μέλους) στην πρόσοψη της Συνεργαζόμενης Επιχείρησης και σε εμφανές για το κοινό σημείο, με το οποίο θα υποδηλώνεται η συμμετοχή της επιχείρησης στο δίκτυο των συμβεβλημένων επιχειρήσεων του  friends Club. 
  • Η Συνεργαζόμενη Επιχείρηση υποχρεούται να διατηρεί το Σήμα Μέλους, στην επιλεγείσα θέση, καθ’ όλη τη διάρκεια της συμφωνίας. 
  • Η Συνεργαζόμενη Επιχείρηση συμφωνεί να διαθέτει στα υποκαταστήματα της, προωθητικό και διαφημιστικό υλικό του friends Club, που διανέμεται δωρεάν για την προβολή και προώθηση της all about  card και των συμμετεχόντων στο  friends Club επιχειρήσεων.
  • Οποιαδήποτε άλλη προβολή-διαφήμιση επιλεγεί από την συνεργαζόμενη επιχείρηση κοστολογείται και τιμολογείται διαφορετικά, βάσει του εκάστοτε τιμοκαταλόγου που η «Κοινοπραξια .....» ανακοινώνει.
Η Συνεργαζόμενη Επιχείρηση έλαβε πλήρη γνώση των όρων και συμφωνιών για την εγγραφή μέλους και την χρήση της  all about  card από τους κατόχους της καθώς και των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων τους που πηγάζουν από αυτούς και δηλώνει ότι τους αποδέχεται πλήρως, στα πλαίσια εκτέλεσης του παρόντος.
  • Οι όροι για τα μέλη κατόχους της all about  card θα βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα friendsclubcorinthian.blogspot.gr
Η Συνεργαζόμενη Επιχείρηση οφείλει να είναι συνεπής προς τους κατόχους των καρτών, όσον αφορά τις προσφορές και εκπτώσεις της, οι οποίες ανακοινώνονται σε αυτούς μέσω της ιστοσελίδας, φέρει δε την αποκλειστική ευθύνη για τυχόν αθέτηση εκπλήρωσης ή πλημμελή εκπλήρωση των υποχρεώσεων της στα πλαίσια του εν λόγω project 
  • Σε περιόδους επίσημων εκπτώσεων οι προσφορές ή εκπτώσεις που έχουν ορίσει οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στα μέλη του  friends Club δεν συνδυάζονται ή δεν λειτουργούν προσθετικά με άλλες τυχόν εκπτώσεις ή προσφορές των επιχειρήσεων. 
  • Η Συνεργαζόμενη Επιχείρηση, συμφωνεί στην χρήση του ονόματος και του διακριτικού τίτλου από την «Κοινοπραξία .....», καθώς και του λογότυπου της για την προβολή σε καταχώρηση και προβολή της επιχείρησης, στην ιστοσελίδα friendsclubcorinthian.blogspot.gr και σε έντυπα ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα, ή με οποιοδήποτε άλλο θεμιτό τρόπο που η  «Κοινοπραξία .....» επιλέξει, οφείλει δε να παραδώσει σχετική μακέτα για τη χρήση τους, άλλως αυτή δύναται να δημιουργηθεί από την Εταιρεία με δαπάνη της Συνεργαζόμενης Επιχείρησης.
* Τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες που γνωστοποιεί ο κάτοχος της all about  card  κατά την εγγραφή ή και κατά τη διάρκεια συμμετοχής του στο friends Club τηρούνται σε αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικώς από την «Κοινοπραξια .....»
 ** Η Συνεργαζόμενη Επιχείρηση αναγνωρίζει ρητά ότι όλα τα δικαιώματα που της παραχωρούνται καθώς και οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνει στο πλαίσιο του παρόντος είναι προσωποπαγή προς την ίδια, σύμφωνα με το νομικό καθεστώς που τη διέπει, κατά συνέπεια δεν δικαιούται να εκχωρήσει οποιοδήποτε δικαίωμα από ή εξ αφορμής του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, μερικά ή ολικά, προς κάθε τρίτο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της «Κοινοπραξίας .....» .
*** Παράβαση οποιουδήποτε όρου του παρόντος (όλων των όρων αυτού θεωρουμένων ουσιωδών) από πλευράς οποιουδήποτε των συμβαλλομένων θα δίδει το δικαίωμα στο μη υπαίτιο μέρος να καταγγέλλει αμέσως και αζημίως γι' αυτό την παρούσα σύμβαση με απλή έγγραφη δήλωσή του απευθυνόμενη προς το υπαίτιο μέρος χωρίς προθεσμία και με άμεσα έννομα αποτελέσματα από της λήψεως αυτής. 
  • Μετά την καθ΄ οιονδήποτε τρόπο λήξη του παρόντος η Συνεργαζόμενη Επιχείρηση υποχρεούται να παύσει να συμπεριφέρεται σαν συμβεβλημένη με το πρόγραμμα, να αφαιρέσει το ειδικό αυτοκόλλητο (Σήμα Μέλους) 
Οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ των μερών από ή εξ αφορμής του παρόντος θα διευθετείται φιλικά μεταξύ τους με βάση την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη και πρακτική, σε διαφορετική περίπτωση κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει θα επιλύεται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια της Κορίνθου και σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο.
Οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων του παρόντος πρέπει να είναι έγγραφη και να υπογράφεται και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη.
Το παρόν περιλαμβάνει το σύνολο των συμφωνιών μεταξύ των μερών και υπερισχύει/ακυρώνει οποιαδήποτε τυχόν προγενέστερη συμφωνία, προφορική ή γραπτή, μεταξύ των συμβαλλομένων για το ίδιο θέμα.
Τυχόν κοινοποιήσεις εγγράφων μεταξύ των μερών θα γίνονται στις διευθύνσεις τους που αναφέρονται στην αρχή της παρούσας σύμβασης, με συστημένη επιστολή, ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία[e-mail selinasports@yahoo.gr].
Η Συνεργαζόμενη επιχείρηση οφείλει να ενημερώσει εγγράφως την «Κοινοπραξία .....» , εντός του εύλογου χρονικού διαστήματος των τριάντα (30) ημερών πριν την λήξη του παρόντος, για τη σύναψη νέου συμφωνητικού με τους όρους και συμφωνίες που θα προβλέπονται τότε, για τις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού βρίσκετε την " all about card" ειδικών προνομίων ;

πάρε μαζί σου το προνόμιο...